Yhteystiedot

Baku Backman
Hilparipolku 3 A 4
00940 Helsinki
+358 40 593 5174
baku.backman
@ivmglobal.net

Uusimmat kuvat

Kasvattiemme näyttelykuulumisia

Lauantai 13.4.2019 klo 17:45 - Baku


KV-Lahti näyttelyssä 31.3.2019 oli keskikokoisissa värillisissä villakoirissa kisailemassa kasvattimme Milo, Littlefun's Family Guy. Pirjon ja Milon yhteistyö sujui taas todella mallikkaasti. Milon tuloksena ERI, VAK1, SA, PU1, CACIB, ROP. Onnittelut supertiimille. Oli jännittävää seurailla tuloksia kotisohvalla netistä.

Tänään olikin sitten tuplajännitystä kun seurailin kahden eri näyttelyn tuloksia netistä. Viisi kasvattiamme oli nimittäin kisailemassa emmekä me kasvattajat olleet ollenkaan paikalla. Paljon jännempää seurailla kotisohvalla.

KV-Vaasa näyttelyssä oli taas kehässä heti aamusta supertiimi eli Milo ja Pirjo. Loistava tulos taas: ERI, VAK1, SA, PU1, CACIB, VSP. Onnittelut. Värillisissä kääpiöissä tuli yhtä loistava tulos, sillä kasvattimme Daisy oli pitkästä aikaa kehässä, handlerina omistajansa Veera. Tuloksena: ERI, AVK1, SA, PN1, SERT, CACIB, VSP. Daisy sai siis ensimmäisen sertinsä ja samalla myös ensimmäisen Cacibinsa. Kolmas kerta toden sanoo, sillä tämä oli vasta kolmas Daisyn näyttely ja ensimmäinen kansainvälinen näyttely. Olen teistä kaikista niin ylpeä. Onnittelut. Kiitos Pirjolle Veeran auttamisesta ja opastamisesta. 

R-Kitee näyttelyssä olikin sitten porukat ensi kertaa keskenään. Trimmaukset tehtiin jo viikko sitten, joten tuli hyvää harjoittelua kun omistajat joutuivat viimeistelemään itse koirien turkit. Ja hienostihan tuo sujui. Keskikokoinen musta kasvattimme Reino sai arvostelussa jopa maininnan kauniisti kunnostetusta turkista vaikka SA:ta ei tällä kertaa tullutkaan. Tuloksena ERI, NUK1. Reinon turkki ajettiin viime kesänä alas ja nyt se ei ole vielä kasvanut joka puolelta aivan näyttelypituuteen. Värillisissä kääpiöissä olivat kisailemassa pentuluokassa siskokset Aino ja Isla. Edellisellä kerralla neidit olivat eri paikkakunnalla samaan aikaan kehässä ja molemmat olivat ROP-pentuja. Tälläkin kertaa molemmat saivat hienot arvioinnit ja kunniapalkinnon (KP). Sisarusten kisan voitti tällä kertaa punainen Aino. Tulokset siis: Aino PEK1, KP, ROP ja Isla PEK2, KP. Onnittelut koirille sekä handlereille Jennalle ja Maijalle. Olen tosi ylpeä teistä ja onnellinen, että uskalsitte mennä keskenännekin näyttelyyn. Minä voin vissiin keskittyä täällä sohvalla löhöilyyn jatkossakin. :) 

Ensimmäisessä kuvassa Daisy VSP, KV-Vaasa.
Toisessa kuvassa siskokset punainen Aino ja aprikoosi Isla, R-Kitee.
Kolmannessa kuvassa Milo VSP (ruusukkeet väärinpäin!), KV-Vaasa.

DaisyVSP.jpg

siskokset.jpgmilo_vsp_vaasa.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini