Yhteystiedot

Baku Backman
Hilparipolku 3 A 4
00940 Helsinki
+358 40 593 5174
baku.backman
@ivmglobal.net

Uusimmat kuvat

Erinomainen näyttelyviikonloppu

Maanantai 14.9.2020 klo 12:11 - Baku


Super ihana näyttelyviikonloppu takana. Lauantaina KR-Porvoo näyttelyssä kenneliimme tuli uusi valio: Keskikokoinen aprikoosi villakoirauros ”Ressu” Littlefun’s King of Kissing (FI19948/18). Ressusta tuli samalla myös Viron muotovalio. Tuomari Henrik Hannelius: ”Laadukas, kaunis uros, erinomaisessa näyttelykunnossa. Erinomaiset mittasuhteet ja ääriviivat. Erinomainen eturinta ja selkä. Erinomainen takaosa ja häntä. Upea turkki, kaunis väri, erinomainen karvanlaatu. Tyylikkäät liikkeet.” Myös juniorisiskokset esiintyivät erinomaisesti. Kiitos tyttäreni Jasmin koirien trimmauksesta ja esittämisestä.

”Ressu”: ERI, AVK1, SA, PU1, SERT, ROP, FI MVA
”Lila”: ERI, SA, JUK2, PN2, VASERT
”Myy”: ERI, JUK2.

Erinomainen viikonloppumme jatkui sunnuntaina KV-Helsinki näyttelyssä. Tuomarina Eeva Rautala. Aprikoosi keskikokoinen villakoiranarttu ”Lila” Littlefun’s Neverending Love (FI49565/19) sai ensimmäisen sertinsä. Myös Lilan musta sisko ”Myy” Littlefun’s Neverending Hope (FI49561/19) sai hienon arvostelun. ”Ressu” Littlefun’s King of Kissing (FI19948/18) esiintyi taas loistavasti.

”Lila”: ERI, JUK1, SA, PN1, SERT, VSP
”Erittäin hyvän tyyppinen narttu. Miellyttävä pää ja ilme. Hyvä kaula, selkä ja hännänkiinnitys. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin, mutta vielä hieman löysästi edestä. Erinomainen luonne ja esiintyminen.”

”Myy”: ERI, JUK1
”Erittäin hyvän tyyppinen narttu. Hyvät mittasuhteet. Feminiininen pää, hieman pyöreät silmät. Hyvä kaula ja selkä sekä hännänkiinnitys ja asento. Rintakehä saa vielä hieman kehittyä. Riittävät kulmaukset. Liikkuu hyvin. Hyvä luonne ja esiintyminen.”

"Ressu”: ERI, AVK2, SA, PU2, vara-CACIB
”Erittäin hyvän tyyppinen uros. Hyvä pää, riittävä alaleuka. Hyvä kaulan pituus ja rungon mittasuhteet. Erinomainen häntä ja hännänkiinnitys. Hyvä rintakehä. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin takaa, voisi olla hieman kootumpi liikkuessa. Erinomainen luonne ja esiintyminen.”

 hki130920.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini