Yhteystiedot

Baku Backman
Hilparipolku 3 A 4
00940 Helsinki
+358 40 593 5174
baku.backman
@ivmglobal.net

Uusimmat kuvat

Seuraavien pentueiden suunnitellut ajankohdat näkyy etusivulta kennelkaavio-linkistä

Kira (aprikoosi keskikokoinen)  on astutettu ja ultrassa näkyi pentuja. Laskettu aika on 4.1.2022.  Pentueen isä on  "Riku"Yellowmellow Nonsense (FI21253/18, aprikoosi). Pennuista tulee siis aprikooseja ja oletettavasti isompia kuin Kira, sillä Rikun säkäkorkeus on yli 40. Tästä pentueesta on jo useita vanhoja tuttuja perheitä odottelemassa pentuja.

Siskokset (aprikoosi keskikokoinen) Lila ja (musta keskikokoinen) Myy astutetaan seuraavista juoksuista. Lila astutetaan joulukuussa aprikoosilla uroksella ("Late", Silver Paint's Midnight Rider, FI50832/17), joten pennuista pitäisi tulla aprikooseja, mutta mustakin on mahdollinen. Myy astutetaan  tammi-helmikuussa aprikoosilla uroksella ("Rio", Greyfun's You're my heartbreaker, FI55910/16), joten pennuissa voi tulla mustia tai aprikooseja. Muutamia perheitä on jo odottelemassa näistä pentueista omaa pentuansa, mutta otan uusia perheitäkin haastattteluun kunhan astutukset on tehty ja ultrassa näkyy pentuja.

Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Villakoirakerhon sekä SuKoKa:n jäsen. Kasvatustyössä noudatamme siis rotujärjestön ohjeita ja käytämme kennelliiton sopimuksia. Kennelimme toiminta on harrastus, jota teemme suurella sydämellä; luonne ja terveys etusijalla. Suurin osa pennuistamme menee koti/harrastuskoiriksi, mutta joka pentueesta etsitään myös näyttelytähtösiä. Siksi käymme pentueiden kanssa yleensä yhdessä pentunäyttelyssä kasvattajaryhmänä. Tuo näyttely on aina samalla kiva pentutapaaminen, jossa pentujen perheet voivat vaihtaa kuulumisiaan.

Teen pentujen kyselijöille aina tarvekartoituksen. Mikäli siis olet kiinnostunut kennelimme pennuista, niin lähetä ensin sähköpostia, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaista/mihin tarkoitukseen/uros vai narttu jne. etsit ja soita sitten sopiaksesi haastatteluaika. 

Pennut kasvavat koirien omassa makuuhuoneessa kodissamme, Silloin kun olen itse töissä, on pennuilla aina palkattu hoitaja paikalla. Pennut tottuvat siis jo heti alusta asti eri ihmisten käsittelyyn. Kuulun Royal Caninin sekä Mustin ja Mirrin kasvattajakerhoihin. Pennuille tulee luovutuksessa mukaan ns. äitiyspakkaus, jossa on mm. kasvattajakerhoista saamani tuotteet omilla täydennyksilläni.  Pennuille tulee aina mukaan myös ns. ohjekirja eli kansio, jossa on ohjeet mm. turkinhoitoon, kennelliiton kauppakirja , rekisterikirja jne. Pennut luovutetaan aina juuri pestyinä ja trimmattuina. Pennut on myös eläinlääkärin tarkastamia, rekisteröityjä ja sirutettuja sekä silmäpeilattuja. Käyn myös yleensä ns.tupatarkastuksella pennun uudessa kodissa muutaman viikon kuluttua luovutuksesta. Tuolloin pestään ja trimmataan pentu yhdessä.